Христос воскрес

Клавдия Дмитрив
          ХРИСТОС  ВОСКРЕС


Христос воскрес!Воістинну  воскрес!
Лунають дзвони великодні.
Радіють Ангели з небес
Радіймо й ми з Вами сьогодні.

Цей день чекало  людство все,
І на дорогу Хресну  теж  ходили.
Бо знали,що це радість принесе
Й за це так щиро Господа молили.

Сьогодні радість переповнює усіх,
І кошик великодній  звечора ще склали.
І поспішають освятить його.
А в церкві Херувими теж співали.

Сьогодні  чудо…чудо із  чудес.
Радіють всі.Адже воскрес спаситель.
Христос воскрес!Воістинну воскрес!
Це знають всі…….і кат…і повелитель.

                14.04.2012