Великдень

Клавдия Дмитрив
        ВЕЛИКДЕНЬ

 Великдень знову завітав
Із радістю,добром і чудом.
Приніс він звісточку хорошу
Усім побожним  людям.

Він сповістив усім ураз
Про це Христове Воскресіння
І нагадав він кожному із нас
Про віру і людське спасіння.

Він Воскресінням показав,
Що чудо все-таки  здійснилось,
Ну а про це відомо всім,
Катам, навіть ,і не приснилось.

Тож будьмо вірними усі,
Ходім  до церкви  кожен раз.
І тільки віра ця свята
Спасе тут кожного із нас.

Ходім до церкви щонеділі;
І кожне свято ми не пропустім.
А для спасіння же найперше
Свою Христову віру збережім!

А то буває часто так  у нас,
Що поріг церкви ми переступаєм.
Лиш на Різдво і на Великдень,
А решта свята забуваєм.

Не забуваймо ми ніколи,
Що треба слухать Літургію
І на Різдво ,і на Великдень,
І в  кожне свято,і в  неділю.

А Воскресіння це Христове
Усьому людству нагадало:
Молитись треба,вірить треба,
Щоб навіть важко враз нам стало.

Раз стало важко-потерпім,
Несімо хрест свій усі гідно,
Бо він не важчий,ніж понести можем
Ну а Христос нам в цьому допоможе.