Твою майстерн сть люди оц нили

Клавдия Дмитрив
Твою майстерність люди оцінили
І той талант,що так в тобі бурлить.
Адже його ти вдало примінила
Й  фантазія в  тобі  невпинно так  кипить.

Побачивши людину-розумієш
Що треба їй  як  зробити це,
Адже  майстерністю ти  добре володієш,
Але чекаєш від клієнта ти слівце.

Вмієш пораду  завжди добру дати
І делікатно ,десь,переконать,
Чудово вмієш стрижку підібрати
І бездоганно теж пофарбувать.


Тобі  дано,ти –перукар від  Бога
І руки в  Тебе  легкі  й  золоті.
Нехай життя  твого буде  легка дорога,
Хай Бог з тобою  буде  завжди у житті.

                16.10.2010