Родом з дитинства

Клавдия Дмитрив
Усі ми родом із дитинства.
Там кожен з нас перебував.
І кожен ,кому як вдавалось,
Стежину до дорослого життя шукав.

Шукав,знаходив,знову повертався,
Майнути  у дитинство знов хотів,
До материнського порогу,
Мов пташенятко ,до гніздечка  теж летів.

Ступивши на поріг рідної хати,
Нас мама зустрічає  у сльозах,
Бо ми дорослими вже стали,
Ну а колись вона несла нас на руках…

Тому цінуймо кожну зустріч з нею,
В своєму серці пронесімо крізь роки,
Бо ми дорослими давно вже стали,
Ну а для неї ми назавжди малюки.


                14.08 .2010