Зорепад

Клавдия Дмитрив
Був зорепад сьогодні уночі,
А небо чисте й зорі мерехтіли,
Та раптом бачу вдалині-
Дві зіроньки додолу полетіли.

Згадала я,що зорепад-
Це щось магічне,тепле й загадкове
Й якщо бажання загадати нам,
То здійсниться воно обов"язково.

Тоді на думку враз мені прийшло
Аж декілька бажань одразу.
І,дивлячись на зорі,що падуть,
Промовила я  вголос таку фразу.

О,Боже мій!Додай мені здоров"я,
Синів моїх в опіці ти тримай,
Ну, а для повного людського щастя,
Ти мою долю,Боже ,відшукай.

Та приведи його до мене чимскоріше,
Щоб я могла радіти кожен раз,
Щоб я світилася від щастя
Й щоби не знала я в житті образ.

Я вірю в те,що все це так і буде,
Що недаремно я стояла у вікні,
Що  зорепад-це справді дивовижно
Й буду щасливою не тільки уві сні.