Солодкий спогад

Татьяна Левчук
Вечір..Дощ іде і стукотить по криші,
А я думками лину до тебе.
І спогад той солодкий,найтепліший
В душі моїй ніколи не мине.

Коли гуляє дощ по криші,
Згадаються мені ті дні:
Тоді була в твоїх обіймах,
Аж до останньої зорі...