Так хочеться до тебе...

Татьяна Левчук
Вечір.. Ніч наступає потихеньку,
На ліс, на луки, на поля.
Я відчуваю подих твій близенько...
Десь із далеку, звідкись з віддаля.

Так хочеться до тебе притулитись,
Хоча б на декілька хвилин.
В нашому щасті утопитись,
Хоча б на декілька годин.