Погляд збоку

Людмила Дзвонок
О, дівчинко, дивлюся збоку
На тебе юну, карооку,
Таку гарнесеньку смуглянку!..
Чом думаєш про ту коханку,
Про ту коханку біля пана,
Яка у сукню гарну вбрана?
Від неї в серці тобі лячно?
Так одвернись, вечеряй смачно!
Нема обручки на правиці -
Весілля не було в світлиці,
Не зустрічали вони ранок,
Бо ж не водив її на ганок.
Не вкупі, видно, їх стежина.
Хай із лиця піде хмарина,
І не тремти ото даремно,
Вклоняйся пану далі чемно.
Дивись, досягнеш тої мрії,
На що плекаєш так надії!
               13.07.2012
Відгук на:http://www.stihi.ru/2012/07/08/5642