Вдавати

Заза Фишер
Вдавати боляче,
Думками кривлячи.
І мертвим овочем
Свердлити стелю.
Благаю поночі,
Якщо можливо ще,
Ховайся марою
У сонні ніші.
Замало спогадів.
Задужо натяків.
Почасти добре се.
Як пил суцвіть.
Масніє зеленість.
Барвиться темрява.
О, сонний гостю мій,
Іди звідсіль.

03.05.12   ZazaFisher