Осiннiй день

Клавдия Дмитрив
Осінній  день погожий,з  вітерцем
І сонце виглядає з -поміж  хмарок,
А  листя на деревах  з багрянцем
Й калина у  намисті,мов  ліхтарик.

Як  вітерець лиш  злегка повіва,
То  листя на  деревах  стрепенеться.
Пожовкла вже  давно в полях  трава
Й зозуля з гаю  вже не озоветься.

Не  чути також співу  солов"їв
І жайворонок в  полі не  літає,
А в синім небі  ключик журавлів
І  грак  останній  в вирій  відлітає.

         11.10.2010