Село, моэ рiдне село

Клавдия Дмитрив
Село, моє рідне село,
В далеких зелених Карпатах.
Красивим ти завжди було
І взимку, й в осінніх цих шатах.
Село, моє рідне село,
Ти тонеш у травах улітку.
Хоч снігом стежки замело,
Для нас ти неначе та квітка.

Село, моє рідне село,
До тебе усі поспішають.
Тут наше дитинствопройшло,
Про  це, звісно, всі пам"я тають.
Село, моє рідне село,
До тебе завжди приїжджаю.
Як тільки я їду в цей край,
Ніколи тебе не минаю.

Село, моє рідне село,
Гостинно усіх нас приймаєш.
І хлібом й домашнім теплом
Ти радо гостей зустрічаєш.
Село, моє рідне село,
Ніколи тебе не забуду.
В яких би не був я краях,
Спішити до тебе я буду...

Село, моє рідне село,
Колиско Карпатського краю.
Красиво між гір пролягло,
Про тебе пісні я співаю.
Село, моє рідне село,
Живеш ти в моєму серденьку,
Цілюще твоє джерело,
Й дорога до тебе близенька.

10.10.2010