Ти не плач, ти не плач, не журися

Клавдия Дмитрив
Ти не плач,ти не плач,не  журися,
Ти не плач,ти не плач  ,не ридай,
Ти не плач,ти не плач  ,моя  мила
Кожен  вечір мене  ти чекай.

Я  прийду,я  прийду  знов  до  тебе,
Я  прийду,я  прийду  ,ти чекай,
Я  прийду,я прийду ,моя  люба,
І  по  це  ти .завжди пам’ятай.

Я  не  можу  без  тебе ,не можу,
Я  не  можу  без  тебе  більш  буть,
Я ніколи  тебе  не покину..
Та  мене ти також  не  забудь.


Ти не  знатимеш  більше  розлуки,
Ти не  знатимеш  більше жалю,
Не  відчуєш ти біль розставання-
Я  кохання  тобі  подарю.

Подарую  кохання назавжди,
Подарую  його навіки,
Подарую  тобі його , мила,
Й  пронесу я його крізь роки.

                10.04.2010