Я чекав коли сонечко сяде

Клавдия Дмитрив
Я чекав   коли  сонечко  сяде
Та  серпанок на  небі зійде.
З нетерпінням  чекав я,кохана,
Коли вечір на  землю  спаде.

Я чекав,щоб ми знову  зустрілись,
Щоб  прийшли під  плакучу  вербу,
Щоб ми сіли  з  тобою  над  ставом,
Щоб ми стали з  тобою  в саду.

Щоб змогли,як  раніше  обнятись,
І кохання слова,щоб казать,
Щоб ти знову  додому  просилась
І,щоб я  не  хотів  відпускать.

Щоб ми знову удвох  воркували,
Мов заплакані  два голубки,
Щоб  до  ранку  в  обіймах  стояли
Й,щоб  робили ми це залюбки.


                23.03.2010