Доброго ранечку, вдалого дня

Клавдия Дмитрив
Доброго ранечку,вдалого дня…
Я сьогодні тобі написала.
Успіхів,радості  так на щодня
Від душі я  тобі  побажала.

Хай сонце всміхнеться й загляне в вікно,
Промінчиком хай  поцілує.
Всі  твої бажання й молитви твої
Господь нехай,звісно почує.

Хай радістю світяться очі  твої
І вогник завзяття нехай не згасає.
З теплом ти прийми побажання мої,
І успіх хай   всюди на тебе чекає.

Колеги і друзі хай люблять тебе,
Хай віри в тобі не втрачають.
А тільки з посмішкою на устах
Щодня хай тебе зустрічають.

                25.09.2010