Я в ршик сьогодн тоб написала

Клавдия Дмитрив
Я віршик сьогодні тобі написала.
У відповідь теж щось подібне чекала.
Та  чи отримаю щось на подобі,
Цього ж я ,звичайно,не знала.

Та  я не чекаю віршовані стрічки,
Про ліс,про долину, про луг біля річки.
Тому що писати не всім так дано,
Про це  все відомо мені вже давно.

Та душу відкрити і  в прозі можливо,
Посміхнутись  у відповідь можна грайливо,
Зацікавити змістом рядків на  папері
І душу відкрити,немов  в хаті двері.

Тому не соромся,що так ти не можеш,
Бо й рядками із прози мені допоможеш.
Допоможеш ти настрій хороший підняти.
Й на протязі дня,щоб його зберігати.

               14.08.2010