Частини тексту

Клавдия Дмитрив
                Частини тексту

Усі ми знаємо із вами:
Текст з трьох частин складається.
А також не секретом є,
Що зачином він починається.

А далі йде частина основна,
Яка найбільша за величиною.
Ну   і  кінцівка ,звісно,є,
Яка до висновку приводить нас  з тобою.