Ми хот ли, щоби сонце

Клавдия Дмитрив
Ми хотіли,щоби сонце
Знов заглянуло в віконце,
Щоби весело нам стало,
Щоб ми добре працювали.

Тому ми усі просили,
Щоби хмарки розступились
І на небі голубому
Ясне сонечко з»явилось.

Тут ми всі повеселіли
І ураз ми зрозуміли:
Треба добре працювати
 І швиденько йти гуляти