Хозяин и гвозь

Станислав Буряченко
З ПОЕТИЧНОГО ЗБІРНИКА СТАНІСЛАВА БУРЯЧЕНКА «ЗЕМНІ ДОЛОНІ»

РУБРИКА «CУПРОТИ ВІТРУ І НЕГОДИ»

Сатира – не троянда
й не черешня.
Вона не бавить
радістю людей.
Ще споконвіку
правду в очі чеше.
Її не  терплять
дурень, прохіндей.
Поетичний збірник «САТИРА – НЕ ТРОЯНДА»
(сатира і гумор)

ГОСПОДАР І ГВІЗДОК.

Господар інструмент не шанував.
Гвіздки у нього всі заіржавіли.
Та якось він сарай побудував,
Звичайно, все гвіздками поскріпляв.
Та час минув…І стіни заскрипіли
Й розпались вщент в один момент.
Отак завжди буває
У тих, хто шани до гвіздка не має.

                Укладач – донька автора Світлана Станіславівна Бєляєва