Please give me sleep!

Ерс Аймаков
It has begun
This lonely night
I never slept
From left to right
 
I never felt
I want to sleep
I want my head
Has just a flip
 
But head is full
Of different things
Like ship in sea
And now it sinks
 
It sinks in feelings
In love and hate
In blue and green
It's like a gate
 
It's like a gate
In abstract space
It's like a flush
Which's on on my face
 
My brain is tired
It's to rout
Already fired
It's to explode...
 
Please give me sleep
Let it be sad
The strangest dream
I ever had!