Буква Т

Клавдия Дмитрив
Т
Я більше  з  хлопцями дружу
І  цим,звичайно,дорожу.
На інструмент я схожа дуже-дуже,
Яким ти цвяхи забиваєш,друже.

І це ,звісно,молоток,
Який кладеш ми у куток.
Й як  будеш ним ти працювати,
То й  мене зможеш  пригадати.

Я місце  маю  в алфавіті,
Про  мене  знають в  цілім світі.
Дорослі,діти,малюки
Мене  читають залюбки.

Я  слів  багато починаю,
Зв'язок  між ними прокладаю.
Я і в середині  є  слів,
Як  ось,наприклад в  слові  ОСТРІВ.

Тому без  мене нікуда,
Бо може трапитись біда.
Стануть слова незрозумілі
І навіть ті.що ви їх розуміли.

Я вдячна всім вам ,любі  діти,
Ви є найкращі в цілім світі.
Стараєтесь усі  ви зрозуміти,
Що можу я  тільки в авфавіті.

        28.10.2010