05. 06

Ливневый Лис
Це тебе мені не вистачає?
В серці є ще пустий твій стілець,
я от викинути намагаюсь
але спроби ідуть на нівець.
І.. без тебе всередині пусто.
Ніби я от все п’ю й не допьюсь,
Я чекаю і не дочекаюсь,
Я тримаюсь,та раптом зірвусь?
Я без тебе лиш гаю години
Й,може бути, я згаю роки
Ти,напевне,не той тип людини
Котру гріло б тепло руки..
Знаєш,я досі у собі не певний.
Чи це може я досі боюсь?
Далі шлях мій- самотній і темний.
І без тебе я точно загнусь.