Думки... так дурн думки..

Марина Харькова
Просто.....все так невимушено просто....
Чи складно?
а може складено...та річ не в тім...
чого ми досягли ціною злетів і падінь...?
чи варто?..
а може все таки не треба  іти по головах людей на небо?
Kрила...
напевне кожен з нас їх має..
 та все ж не в всіх душа літає...
хоча це все думки..прості думки..
муки..такі жорстокі серця муки
..немов і не живу...
та все це лиш думки,такі дурні думки...