Кохання-гра

Клавдия Дмитрив
Кохання-гра,яка є безкінечна,
Де правила жорстокі і чіткі.
І грати  в неї можуть тільки сильні
Й не можуть грати тут слабкі.

Не можна руху лишнього зробити
І завжди  треба бути на чеку,
Бо це та гра,яка є боротьбою,
Яка основу має теж гнучку.

Тому потрібно стежити уважно
Й суперника тримати на виду.
Свої умови  ставити  коректно
Й не йти   в  суперника на поводу.

В цій грі по лезу треба проходити,
Яке ніяк не  терпить помилок.
В любий момент тут  рухнути  все може-
Вартує лиш зробить невірний крок.

Тому щоб цього,не дай Господь,не сталось,
Щоби по лезу впевнено іти-
До розуму і  серця треба прислухатись
І вірний шлях так можна віднайти.