Прийди до мене, любий м й, прийди

Клавдия Дмитрив
Прийди до мене,любий мій,прийди,
Ти час  для  мене,золотце,знайди.
Бо я щодня  тебе,любий  ,чекаю,
Хоч  часу  обмаль  в  тебе,я  це знаю.

Сідаю вранці каву пити  я  без  тебе,
Та  знаю  я,що з  цим змиритись  треба.
Без  тебе  я  сідаю  й  до  обіду...
й без  тебе я нікуди,сонечко,не  піду...

І  до  вечері  я  без  тебе  приступаю,
Хоч ,звісно,дуже я  тебе  чекаю.
Та вірю  я,як  тільки час  знайдеш,
Обов"язково,любий мій,до мене  ти прийдеш.

                15.10.2010