Прийшло це все у одну мить

Клавдия Дмитрив
Прийшло це все у одну мить
І почуття до тебе вже давно не спить.
І  що мені із цим робить?
Тебе не можу не любить.

Хоч знаю…в  тебе є  дружина
І це є основна причина.
Та ти прекрасна є людина,
Любове ти моя єдина.

Думки весь час у голові рояться
І плакать хочеться,й сміяться.
Й прийшлось мені за аркуш взяться
Й в  коханні  у віршах зізнаться.

Тому прости,що я кохаю,
Тебе щораз,любий,чекаю.
Й надію в серці я плекаю,
Та що робить далі-не знаю…