Украине

Ольга Левински-Кармен
Слава милій Україні,
Могутній державі.
Хай живе в пошані й мирі
І навік лишиться з нами.
Я пишаюсь козаками,
Бо славетні були.
Пам'ятають їх віками,
Подвиг не забули.
Я люблю свою країну
Серцем, всій душею,
Чарівную Україну,
Назавжди я з нею.
Тут творю я, надихаюсь
І кохаю тут я...
І щосили сподіваюсь
На краще майбутнє.