Корiвка

Елена Бобровник
Люблять діти молоко,
Біле та корисне,
І до мами мчать скоріш
З чашками навмисно.
Знають, милі малюки,
Кожен день корівки
Віддають нам молоко,
Щоб попили дітки.
Також любимо ми сир,
Масло та сметанку,
І з’їдаємо усе
Завжди до останку.