Хай Божа ласка зiйде з небес

Клавдия Дмитрив
Хай  Божа ласка зійде з небес
У цю прекрасну днину  березневу,
А Ангел-Охоронець теж
Хай здійснить мрію Твою кришталеву.

Кохай дружину Ти свою-
Вона   у  Тебе діамант,
Люби ти донечок своїх,
Бо лиш вони  Тобі ґарант.