Сердце

Николай Бортник
                С  Е  Р  Д  Ц  Е

                Давно вже немае
                У мене Матусі,а сердце й понині
                Зімною живе.

Мамине сердце- палке і в негоду,
Мамине сердце-і біль відведе,
Мамине сердце-не зіпсуе погоду,
Мамине сердце-де треба спасе.

Мамине сердце-як та прохолода,
Мамине сердце-що лучик в пітьмі,
Мамине сердце-це завжди погода,
Мамине сердце –це сонце в вікні.

Мамине сердце –як в небі проміння,
Мамине сердце-що йде на поріг,
Мамине сердце- це море терпіння,
Мамине сердце-весілля і сміх.

Мамине сердце-то промінь надіі,
Мамине сердце-ласкаві слова,
Мамине сердце-овіяні мріі,
Мамине сердце-як віра жива.

Окроплена Богом священна дорога,
До сердця стежина в земній боротьбі…
Мамине СЕРДЦЕ-добра перемога,
Ми завжди з тобою-сердця всі тобі!!!