***

Владимир Кодебский
Тисне вкрай стенокардія

Тисне вкрай стенокардія...
(Це погана дуже дія!).
До пігулок під язик
Я в житті давно вже звик.

Та живу я (чи існую?),
І завжди відверто чую:
Лікарі тепер не ті –
В них нажива на меті!

Вже ніхто не допоможе,
Тільки Ти, Всевишній Боже.
Пожалій мене, Господь,
І з косою не приходь.

Дай мені іще пожити,
Добрим словом послужити.
Хай іще мої вуста
Скажуть людям про Христа.

Про Його прекрасне вчення,
Щоб народи сьогодення
За девіз любов взяли
І добріші всі були.

Хай у нас в усьому світі
Підростуть щасливі діти,
Хай завжди і в даль, і в шир
Розповсюджується мир!
* * *