Наново

Наташа Сёмка
Я заплетена в сонячні промені,
Я розсипана росами в травах,
Я живу в лебединому гомоні,
Я – весняна вода у заплавах.
Я в очах твоїх сірих загублена,
На вустах твоїх знайдена заново.
Я тобою  так ніжно  залюблена,-
Переписана, створена наново…