15. 29 Хто тут живе

Василий Марценюк
Якщо в село ви завiтали
В якiм ранiше не бували,
Зайдiть на цвинтар i для вас
Все зрозумiло стане враз,
По тому як вiн виглядає,
Хто там,в селi тiм проживає
Все що побачите ви там
Потрiбно не покiйним - НАМ !