Пуп янок сонця

Марина Степанская
Пуп'янок сонця
~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Згадка про ранок 13.07.2012 в смт.Мирний
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
фото власне
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ранок жевріє,
Пуп'янок сонця тремтить -
Народжує день…



20.07.2012