Deep in the Ocean of Your Eyes

Александров Сергей Александрович
I)   You live, burning your life without thinking of tomorrow...
      Every day pass' as the action
      Instead of love - only words of lie and sorrow...
      And in their mirror - of your a reflection...

II)  Do not cry - I do not believe Your tears
     This is just another mask of yours,
     Under which you're hiding the true face
     It's time to realize that the game is over...

Chorus:
    In the Deep Ocean of  your eyes
    I want to see a secret pain...
    A piece of my soul into your heart
    He was buried under the remains...

     В Глубоком Океане Твоих Глаз
      
I)  Ты живёшь прожигая жизнь не думая о завтра...
     Каждый день проходит словно экшн...
     Вместо любви - лишь слова лжи и грусти...
     И в их зеркале - твоё отражение...

II) Не стоит рыдать - Я не верю твоим слезам
     Это лишь ещё одна маска,
     Под которой ты прячешь свою сущность
     Пора понять , что игра окончена...

Припев:
     В глубоком Океане твоих глаз
     Я хочу увидеть тайную боль
     Кусочек моей души в твоём сердце
     Похоронен под останками...

19 июля 2012 A.D.