залиш собi...

Фиолетта
опісля  розтину хмар
дощ  заледве  учора  вщух
залиш  собі  дивний  дар 
пам’ятати  його  на  слух

наосліп  бачити  час
зір  перемінних  нових
поза  осями  координат
позначених  просто «V»*

пройшовши  всі  кола  кар
на  світло    що  таки  Є
залиш  собі  дивний  дар
пам’ятати  до болю  земне



*сузір'я перемінних зір позначають літерою V