Як воно трапля ться

Евкений
Що робити я не знаю.
Вiд стосункiв я втiкаю.
Заробить грошей..? Не вмiю.
Бо дивлюсь на свiт крiзь мрiї.
Що робити? Що робити?
Може вже почати пити?

Хмм... цiкава думка

Як на зло нема таланту.
Щоб бухата з позаранку.
Та i грошi тут потрiбнi.
Бо якусь гидоту пити.
Краще себе застрелити.
Де б знайти таку роботу.
Щоб як у дома, у суботу.
Що б нiчого не робити.
Або робити що захочу.
Головне багато грошей.
Зароблять кожну годину.

Знов дивлюсь на свiт крiзь мрiю.
Так по троху i здурiю.

Треба щось зробить негайно.
От подамся до їдальнi.
I скуштую я смачного.
Бо за клятими думками
Зголоднiв як на роботi.

Як поїм, посплю годинку.
Далi увiмкну мобiлку.
Побалакаю iз другом.
Розповiм як менi худо.
Як дiстали всякi геї.
Демократи та євреї.
Що життя не бiльш нiж мука.
I набридла вся ця скука.
Що нема у свiтi правди.
Коли ми, хорошi люди.
Живимо мов жиби в прудi.

Потiм друге, третє, iнше
Ба, а я вже i стомився.

День минув, зiрки на небi
Що робити я не знаю.
От пiду та й подрiмаю.
Може вдасться i засну.
Та прокинусь рано в ранцi.
Трохи свiжим, трохи кращим.
Моє сердце легко б;ється
Каменіють очі, думки гаснуть, щось здається,
Засипаю... Сниться сон...

Нiби все навколо гарне.
Все чудово — iдеальне!
Нiби я, мов лев в саванi.
Мов ведьмiд в тайзi морознiй.
Самий сильний i спроможний.
З купой грошей у кишенi.
З вдачей завжди наречений.
Мов директор того пляжу.
Куди кожен дай, да ляжу.
Поряд звiсно дiвка щира.
Струнка така, красна і мила.
Мов у травнi степ квiтуча.
В любовi тямуща, свідуща.
З нами завжди наші діти.
Веселі, гарні і відкриті
Поряд з ними вундеркінди -
Пещерні люди, що з лопатой
Хотіли зайця вполювати.

По сусідстві президент.
Третій день копа картошку.
А у Раді, одні баби!
Наче ті ласкаві кошки.
Шо кота весь час шукают.
До гори хвоста здіймають.
Кращий друг також поблизу.
Теж живе, не зная кризи.
I не хочу просипатись.

Може це не сон, реальність?
Або я здурів у крайність?

Хай залишуться ці мрії.
I колись надбають сили.
Поки сходе сонце ясне.
Я живий і все прекрасно!