Мертвим, не живим, тепер я хочу бути

Ромашка Лев
Мертвим , не живим , тепер я хочу бути .
В твоїх очах не можу більш тонути .
Свої бажання я загубив коханням до тебе .
Це божевілля руйнувати самого себе .

Надіявся і мріяв , душою рвався в вись .
Тепер тебе благаю на мене не дивись .
Все зрозумів , хоча ще сльози на очах .
Це страх душі блукати в небесах .

Коли ти розумієш , що зараз вже впадеш .
А серце просить , дорогу ще знайдеш .
Ця мить руйнуе все , що так колись беріг .
І дикий біль , що покороти серце так і не зміг .