Шукайте рiшення

Анастасия-Петровская
Цікаво...
Від чого серце запалає більше-
Від щастя або кохання неземного?
Як народжують великі люди вірші,
В геніальне перетворюють з простого?

Навіщо люди поринають з головою
У свої проблеми та роботу?
Чому країни хочуть всі до бою,
А потім висловлюють скорботу?

Чому не можемо Утопію створити,
Як про те повідав Томас Мор?
Та як це в мирі нам всім жити,
Коли вже доля грає у мінор?

Ці буденні та важливі запитання
Змушують цікавитись все більше.
Про відповідей знають існування,
Та не шукають люди самих рішень.