над землею

Рина Катерина
над землею золотисте поле.
над землею чорнії кургани.
була і радість, було і горе
були російськії дурмани.

наші браття готові до бою,
наші руки по ліктя в кайданах.
захищаєм країну ми свою,
а потім блукаєм в примарах.

ми пам*ятаєм героїв великих,
ми пам*ятаєм козаків й старшину.
ми живемо в добу одноликих,
але об*єднаймось в одну українську родину.