т льки вас

Анатолий Каминских
Чую, чую, чую тільки вас,
Бачу, бачу, бачу тільки вас.
Хочу, хочу. Хочу тільки вас,
Тільки вас, і тільки вас, і тільки вас.
Пр..
Тільки вас я чую, бачу, хочу,
Тільки вас на танець запрошу.
Тільки вас я буду обнімати,
Тільки вас одну люблю, люблю.

Обнімаю, обнімаю тільки вас,
Тільки вас цілую, тільки вас.
Тільки з вами хочу бути я,
Тільки ви моя, моя, моя.

Чую, чую ваший голос ніжний,
Бачу ваші очі голубі.
Хочу вас ласкати і кохати,
Ви одна така, в моїм житті.