казка про...

Татьяна Новик
Захотілося діду молодої.
Заховався в бурьяні на городі.
Тут любов  така! Біжить піт рікою.
Та хіба ж дадуть любитись у спокої.
Бабка рветься на город та і внучка.
А за нимі біжать кішка та  Жучка.
Заховав дід в бурьяні молодуху ,
Та й назустріч  бабі щодуху.
Ой не йдіть кричить дід, не мішайте.
Я і сам розберусь так і знайте.
Отож бо жіночки мої любі ,
Не заводьте бурьяни у городі.

приглашаю посмотреть плєйкаст