Цiкаве знайду!

Дианочка Сердюк
Плаває риба у річці.
Равлик повзе по травичці.
Високо пташка літає.
Коник біжить! Поспішає.

Котик улігся на печі,
пісню співає малечі.
А я до річки піду,
знов щось цікаве знайду!