Без сенсу логiчних жнив

Олег Омелянчук
Живим для польотів - сни
Без сенсу логічних жнив.
Чуттєвості цвіт рясний
Достигне в реальність див.

Гріхи свої замолю
Мільйонами літніх злив.
Сказати не встиг "люблю!",
Караюсь тепер: "любив..."