Я мрiю

Владимир Колганенко
Я мрію про затишний тихий будинок,
В якому так лагідно в душу душа,
Мешкають Ніжність, Кохання, Терпіння,
Це все ЛЮБОВ, якщо їх розмішать.

Де є сусідами Правда та Щирість,
Поруч навпроти - Добробут живе,
Ліворуч живе там Сердечність та Милість,
І незрівняно співа соловей.

Праворуч розквітнуло садом Здоров'я,
Усі придивлЯться заходять за ним,
Не всі лише ходять до нього з Любов'ю,
Та мають проблеми з ним чином таким.

А десь на околиці, в хащах у ямі,
Живуть там відкинуті Заздрість та Зло,
Адже ми без них помремО дураками,
Лишив без зрівняння Добро і Любов...