Mi songhis vian brule varman manon...

Павел Можаев
Mi songhis vian brule varman manon —
Mirinda songh' post tiom da vaku'.
Post tiom da misvorta ambigu'
Refoje songhas mi l' iaman vanon.

Ja por chiam' disigis nin la fat',
Kaj ne varmigas min autuna flamo...
Sed — damne! — mi ja pretas al reamo.
Cxu pretas vi almenau al reshat'?

28.10.2010