Казковий сон

Валентина Комина
  Скотилось сонце прямо в поле за селом.
 Духмяна ніч душі торкнулася крилом.
 І наче в казці, я побачила у сні:
 Із неба зірка в руку падала мені.

 Казковий сон запам'ятала назавжди.
 Мене та зірка рятувала із біди.
 Вела стежинами широкими життя.
 Дала надію мені й віру в майбуття.

 Ніч промайнула. Промайнули і літа.
 Доросла донька із гніздечка відліта.
 Та й досі зірка у душі моїй горить –
 Мого дитинства чарівна, солодка мить…