Кун, елемнэн эйтелгэн догалар

Ямалеев Марс
Кун,елемнэн  эйтелгэн   догалар  ,
Доньяда   булган    якыннарга  ,
Барып  табыр изге телэклэрем  ,
Ж,ылы  нурлар сыман  аларга.
      Телим   барсына ,илдэ  тынычлык.
      Бэхет   сирпеп   утсен  коннэре.
      Югалмасын  ж,ирдэ  тугры   дуслык.
      Иман    булсын    ж,анда , хислэре.
Йозлэреннэн  елмаю   тошмэсен  ,
Яшь  таммасын  нурлы  кузлэрдэн  ,
«Кара  болыт»  юлны  капламасын  ,
Ометлэр   китмэсен   кун,елдэн.
      Авыр  чакта , Ходай  ташламасын  ,
      Туганнарны  ,  якын   дусларны.
      Мэхэббэт  хисенэ  кумсен  барсын  ,
      Насыйп    итсен   якты   юлларны.
Кемне яраткан мин хэм яратам
Алладан  сорыйм  мин  догамда.
Аларга  телим  изге  ун,ышлар ,
Рух  коч  биреп  торсын  доньяда.
      Доньяга    таралган   якыннарга
      Барып  ж,итсен   догам   сузлэре.
      Ж,аннарына   кереп   иртэ    нурда  ,
      Насыйп  итсен  якты  коннэрне.
                24.08.2012г.