Молитва Господу

Владимир Довгун
Я люблю Тебе мій Боже.
Нехай же любов нам допоможе.
Прошу, допоможи Твоїм творінням,
Повернутися до Тебе всім корінням.
Так як було колись дуже давно.
Те минуле ще мохом не поросло.
Усім даруй, Боже, свою благодать.
Хватить гірко дітям Твої ридать.
Прошу пробачення в Тебе і я.
Також вся моя численна рідня.
Пробач Ти, Господи, нас.
Молю Тебе щоб Ти всіх спас.
Господи даруй сили тим хто за Тебе йде.
Прошу нехай їхня віра в Тебе не помре.
Батьку наш небесний без Тебе ми ніхто.
Ми мелемо друг другу казна-що.
Ми можемо друг друга легко збити.
Та Ти один нас можеш захистити.
Та Ти один нам можеш допомогти.
Той рай прекрасний відродити,
Що Тобою був створений для всіх.
Коли люди могли з Тобою творити.
І припасти лише до Твої Батьківських ніг.
Нехай відродиться те, що було у нас с Тобою.
Коли Ти був для нас усіх горою.
Коли Ти був ріднішим за усе.
Нехай душа дітей Твоїх у віках цвіте.
Даруй Боже нам Любов свою.
Щоб ми встояли в нерівному Бою.
Ми без Тебе лише усіми зримий прах.
Без Тебе життя наше схоже на жах.
Молю Господи помилуй нас.
Відведи від взаємних образ.
Очисти розум нам усім.
Щоб пізнали Твій прекрасний дім.
Щоб разом ми віках були.
І Любов нашу всім несли.
Щоб творили як раніше.
Що може бути нам рідніше.
Нехай любов та щастя панує скрізь.
Нехай ангел всім принесе благую вість.