Син

Олег Омелянчук
Рятувати умів світи,
Як кіношний той Супермен,
По воді ходив, мов святий,
Кілька мав про запас "імен".

Знав він, чим вгамувати біль -
Всім хотів показати це -
То й посходились звідусіль,
Щоб побачити ближче все.

Йому вірили, в нього ні.
І клубком з рук-ротів-сліз-слин
Задавили його... Дурні!
Він же був чийсь єдиний син.
----------------------------------------
Іллюстровано картинкою, запозиченою, як тепер кажуть, "з відкритих джерел". Автор - Нью-Йоркский художник Ден Вітц (Dan Witz)