Нема до мене вороття

Оксана Кот
У тебе кілька років музикалки
Ти спиш по три години в день
Ти звик до гвалтування змалку
Своїх ізмучених легень

А в мене мало грошей, знаєш
Я буду слухати твій спів
Ти в моє місто приїжджаєш
Лише якщо ти захотів

Не смій чіпати моє сердце,
Не смій писати про почуття
Там випалено гострим перцем:
"Нема до мене вороття"